U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

Dit gezamenlijke project van werkgeversorganisaties en vakbonden in de metaalbewerking en metalektro biedt bedrijven en medewerkers in de Metaalbewerking en Metalektro informatie, onafhankelijk advies en hulpmiddelen op het gebied van lasrook, schadelijk geluid, oplosmiddelen, machineveiligheid, fysieke belasting en nieuwkomers.  Samen vormen deze thema’s de arbocatalogus voor de metaalbranche.

Hoewel de achtergronden en belangen van de werkgeversorganisaties en vakbonden uiteenlopend zijn, is hun doel eenduidig: het werken in de Metaalbewerking en Metalektro nog veiliger en gezonder maken. Dat is goed voor werknemers én werkgevers.
Op de 5xbeter website vindt u relevante informatie op arbogebied terug over de wettelijke verplichtingen in de branche. Ook vindt u tools om de huidige arbeidsomstandigheden in uw bedrijf daarop te laten aansluiten.

Meer informatie arbo@metaalunie.nl


Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Sterke plannen voor
Sterk Techniek Onderwijs

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl