U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Praktische tips voor een geslaagde kredietaanvraag

De economische crisis heeft in Nederland zijn sporen achtergelaten. Zo ook op de kredietverlening aan bedrijven. Heeft u plannen om uw bedrijf uit te breiden, een onderneming te starten of houdt u zich bezig met innovatie, dan kan het een logische stap zijn om naar de bank te gaan voor financiering. Feit is dat banken bij kredietaanvragen hun acceptatiecriteria strenger toepassen. En daar moet u als ondernemer op zijn voorbereid.

Met dit boekje van MKB-Nederland wordt u op weg geholpen, de alternatieve mogelijkheden getoond en wordt u voorzien van praktische tips zodat de kredietaanvraag een grotere slagingskans heeft. In dit boekje leest u onder meer welke informatie de bank van u nodig heeft en hoe u uw businessplan opstelt, komen de verschillende regelingen uitgebreid aan de orde en treft u praktische tips over het opstellen van een ondernemingsplan aan. Zo weet u waarmee rekening moet worden gehouden bij een kredietaanvraag en u goed voorbereid bij de bank aanklopt. Ook vindt u informatie over de garantieregelingen waarmee het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie de kredietverlening aan het mkb stimuleert.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Mensenhandel
> Lees meer.