U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Opvolging is een bijzondere vorm van bedrijfsoverdracht. Er komen doorgaans heel wat zaken bij kijken die de gemiddelde ondernemer niet eerder aan de hand heeft gehad. Het grote verschil met verkoop van het bedrijf aan een (onbekende) derde is dat er meer ruimte bestaat om de overdracht op een geleidelijke manier te laten plaatsvinden. Dit is met name voor kleinere bedrijven bevorderlijk voor de continuïteit.

Een goede opvolging begint enkele jaren voordat u echt werk gaat maken van de overdracht. In de meeste gevallen is er vijf jaar nodig om de overdracht fiscaal, juridisch en organisatorisch voor te bereiden. 
 
Metaalunie Bedrijfsoverdrachten
Metaalunie Bedrijfsoverdrachten biedt leden van Metaalunie actieve ondersteuning bij het opvolgingsproces.
 

Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

15000 mijlpalen

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl