U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
In de periode 2004-2005 heeft de Arbeidsinspectie (tegenwoordig Inspectie SZW) bij ruim 1100 bedrijven een inspectie uitgevoerd speciaal gericht op het gebruik van heftrucks. Van dit project is destijds een verslag verschenen. Dit verslag geeft aan de hand van een aantal inspectiepunten aan hoe het wel en hoe het niet moet. Ook wordt aangegeven welke ongevallen als gevolg van het niet aan deze punten voldoen zijn opgetreden. Per jaar worden bij de Inspectie SZW 200 ongevallen met heftrucks gemeld. Dat zijn alleen de ernstige ongevallen. Ongevallen met minder ernstige gevolgen of de gevallen waarin het nog niet goed gaat, zitten hier niet bij.

Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Samen in Europa
> Lees meer.