U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Kenteq is het kennis- en adviescentrum dat het beste verenigt uit drie technische kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven (Intechnium, SOM Opleidingen Metaal en VEV). Ze vormen belangrijke pijlers om aan de vraag naar bredere toepassingen van techniek, naar breed inzetbare vakmensen en naar brede opleidingsmogelijkheden te kunnen voldoen.

Samenwerking is voor Kenteq een belangrijk uitgangspunt. Kenteq staat op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt. De ontwikkelingen in het bedrijfsleven en in het beroepsonderwijs zijn de belangrijkste inspiratiebron. Kenteq volgt de (arbeids)markt op de voet door marktonderzoeken te houden, expertbijeenkomst te beleggen, te overleggen met brancheorganisaties, overheden en onderwijsinstellingen én door nauwe contacten met het bedrijfsleven te onderhouden. Op die manier kan Kenteq in een vroeg stadium trends signaleren en ze doorvoeren in een verbeterd en vernieuwd aanbod.

Koninklijke Metaalunie werkt samen met Kenteq. Zo zorgt zij samen met Kenteq voor de invoering en uitreiking van passen aan gekwalificeerde vaklieden. 


Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Afgehekt

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl