U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Steunpunt Acquisitiefraude (SAF) is het landelijk meldpunt op het gebied van bestrijding en aanpak van malafide advertentiebureaus en - uitgeverijen. Het steunpunt is de opvolger van de vroegere Stichting Eerlijk Zaken Doen. U kunt bij het steunpunt terecht voor meldingen en klachten op dit gebied. Het steunpunt werkt o.a. samen met Kamers van Koophandel, MKB-Nederland en het Openbaar Ministerie en roept organisaties op om zoveel mogelijk melding te maken van praktijken op het gebied van ongewenste advertentieplaatsingen, vermeldingen op websites, ontvangen spooknota’s etcetera.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.fraudemeldpunt.nl of neem contact
op met T 055 - 5059780 (van 13.00 tot 16.00 uur), F 055 - 5059788.

Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

Lichtpuntjes

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl