U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Metaalunieaward » Jury

Jury Metaalunieaward

Dit is de jury die gaat beoordelen welk bedrijf de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2018 wint. Naast juryvoorzitter Michaël van Straalen (voorzitter MKB-Nederland), bestaat de jury uit Rolf Elling (hoofdredacteur Vraag en Aanbod), Gu van Rhijn (senior project manager & researcher bij TNO), Mark Helder (managing director HGG International bv en winnaar van de Metaalunieaward in 2017) en David Pappie (directeur Topsectoren en Industriebeleid bij het directoraat-generaal Bedrijfsleven en Innovatie van het ministerie van Economische Zaken).

Juryvoorzitter Michaël van Straalen is voorzitter van MKB-Nederland. Hij was tussen 2007 en 2014 voorzitter van Koninklijke Metaalunie. Rolf Elling is hoofdredacteur van Vraag en Aanbod, handelskrant voor ondernemers in het industriële MKB. De krant richt zich op de handel en toelevering in de sectoren metaal, bouw, hout, kunststof, industrietechniek. 

Het derde jurylid, Mark Helder, is ook al bekend met de Award. Sterker nog: hij won het dit jaar met zijn bedrijf HGG International bv en weet dan ook alles over de enorme positieve uitstraling die het meedoen heeft. ‘Winnen levert meer op dan alleen de Award. De exposure is enorm, zelfs tot op de dag van vandaag’, zegt Helder.

Bekend zijn met het fenomeen Metaalunieaward én het thema ‘smart manufacturing’ geldt ook jurylid Gu van Rhijn. Van Rhijn is momenteel werkzaam bij TNO Work and Productivity. Thema’s waar zij zich mee bezighoudt zijn human robot collaboration, operator support systems in manufacturing, lean manufacturing, demand flow, ergonomics, workstation design en virtual & augmented reality.

Het vijfde jurylid is David Pappie. Pappie is directeur Topsectoren en Industriebeleid bij het directoraat-generaal Bedrijfsleven en Innovatie (DG B&I) van het ministerie van Economische Zaken. Het DG B&I is verantwoordelijk voor generiek ondernemerschapsbeleid, de topsectorenaanpak, contacten met het bedrijfsleven, het kennis- en innovatiebeleid, ICT en regeldruk en beleid voor de biobased economy. David Pappie studeerde Pharmaceutical Chemistry aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkte voorheen bij Shell.

         
Michaël van Straalen    Gu van Rhijn    Mark Helder 

         
Rolf Elling    David Pappie     Meer over de Award