U bent niet ingelogd.

Beperkte bereikbaarheid Metaaluniekantoor van 13 februari tot 21 juli

Van 13 februari tot 21 juli zijn er werkzaamheden aan de Structuurbaan in Nieuwegein. Dit heeft directe gevolgen voor de bereikbaarheid van het Metaaluniekantoor. In deze periode is het wellicht noodzakelijk om een andere auto- of busroute te kiezen. Houd in dat geval rekening met een extra reistijd. De werkzaamheden zijn in verschillende fasen ingedeeld.

Tip! Komt u via de A12, houdt u dan afslag 17 aan, komt u via de A2, dan is het afslag 9 en kunt u het beste de A.C. Verhoefweg aanhouden. Mijd de A27. De toegangsweg naar ons kantoor is juist vanaf die kant niet bereikbaar.

(Daarnaast kunt u in uw navigatiesysteem instellen dat u via de Symfonielaan in Nieuwegein wilt rijden. Dan heeft u in principe geen last van de afsluitingen op de Structuurbaan.)

Fase 1

Een deel van de Structuurbaan is afgesloten zodat u vanaf 1 kant het Metaaluniekantoor niet kunt bereiken. Dit betekent dat u om dient te rijden wanneer u vanaf de A27 (afslag 28) of vanaf de Laaggravenseweg of de Plettenburgerbaan komt. U kunt het Metaaluniekantoor wel bereiken wanneer u vanaf de kant van de Symfonielaan in Nieuwegein. Rijdt u dan wel via de Newtonbaan.

Fase 2, 3 en 4

Metaalunie is vanaf de Structuurbaan niet bereikbaar. Dit betekent dat u om dient te rijden wanneer u vanaf de A27 (afslag 28) komt of vanaf de Laaggravenseweg of de Plettenburgerbaan. U kunt het Metaaluniekantoor wel bereiken wanneer u vanaf de kant van de Symfonielaan in Nieuwegein komt.

Met de bus

Van 13 februari tot 21 juli rijden er geen bussen over de Structuurbaan. Lijn 65 stopt vlakbij het Plettenburgerviaduct. Via de trap kun je naar beneden en de Einsteinbaan inwandelen.